SQLRALLY.com PASS SQLRally 2011 www.sqlpass.org Twitter Facebook LinkedIn
Schedule Builder LinksBuild My Schedule |  View My Schedule

PASS SQLRally 2011 Nordic - Build Your Schedule

Keyword
Category:
Track:
Speaker
Date
Level:
 
Page:  of 2  |   [NEXT]
Sessions Found: 31

Welcome & Keynotes
General
Keynote (75 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 9:30 AM - 10:45 AM in Uppland
PASS Events




The New Possibilities in Microsoft Business Intelligence (BI-201)
BI
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 11:00 AM - 12:00 PM in Uppland
Johan Åhlén
Tim Peterson




Making the GUI work for you (DBA-201)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 11:00 AM - 12:00 PM in Stockholm
Tibor Karaszi




Relational Division (DEV-300)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 11:00 AM - 12:00 PM in Event Court
Peter Larsson




BISM Introduction (BI-200)
BI
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 1:00 PM - 2:00 PM in Uppland
Marco Russo




The Grade of the Steel (DBA-400)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 1:00 PM - 2:00 PM in Stockholm
Thomas Kejser




Ten Crucial Dev Skills That Will Keep Your DBA Happy (DEV-203)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 1:00 PM - 2:00 PM in Event Court
Kevin Kline




Programming Patterns with BISM Tabular (BI-301)
BI
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 2:15 PM - 3:15 PM in Uppland
Alberto Ferrari




Learn about the Database Consolidation Appliance (DBA)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 2:15 PM - 3:15 PM in Stockholm
Mark Mortimore
D. Britton Johnston




Building Large Scale Applications on SQL Azure (DEV-400)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 2:15 PM - 3:15 PM in Event Court
Cihan Biyikoglu




Security in Analysis Services 2008R2 and BISM (BI-300)
BI
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 3:45 PM - 4:45 PM in Uppland
Chris Webb




Make my day, Distributed Replay (DBA-402)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 3:45 PM - 4:45 PM in Stockholm
Erling Skaale
Raoul Illyes




Performance and Scalability improvements in SQL Server Denali engine (DEV)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 3:45 PM - 4:45 PM in Event Court
Lubor Kollar




Planning and forecasting with SQL Server, Excel 2010 and SharePoint 2010 (BI-303)
BI
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 5:00 PM - 6:00 PM in Uppland
Simon Lidberg




How to establish a Service Level Agreement (SLA) (DBA-300)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 5:00 PM - 6:00 PM in Stockholm
Thomas Grohser




T-SQL : Bad Habits to Kick (DEV-201)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 8, 2011, 5:00 PM - 6:00 PM in Event Court
Aaron Bertrand




Top five features in Crescent, Microsoft's new Denali Reporting Tool (BI-203)
BI
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 9, 2011, 9:00 AM - 10:00 AM in Event Court
Thomas Ivarsson




Knowing the Internals, Who Needs SQL Server Anyway? (DBA-500)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 9, 2011, 9:00 AM - 10:00 AM in Uppland
Mark S. Rasmussen




Database Development with SQL Server Developer Tools Code-Named “Project Juneau (DEV-303)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 9, 2011, 9:00 AM - 10:00 AM in Stockholm
Bjorn Eriksen




Designing High Performance ETL for Data Warehouse, Best Practices and Approaches (BI-304)
BI
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 9, 2011, 10:15 AM - 11:15 AM in Event Court
Marcel Franke
Alexei Khalyako





Page:  of 2  |   [NEXT]
Schedule Builder LinksBuild My Schedule |  View My Schedule
RegisterToAttend Agenda

 

Welcome to PASS SQLRally Nordic 2011!

Presenting Sponsor

HP

Enterprise Sponsors

Acando

Addskills

B3IT

Cornerstone

Fusion-io

Idera

Informator

Quest

SolidQ

SQLSentry

SQL Service

timeXtender

Standard Sponsors

Devart

Red Gate