SQLRALLY.com PASS SQLRally 2011 www.sqlpass.org Twitter Facebook LinkedIn
Schedule Builder LinksBuild My Schedule |  View My Schedule

PASS SQLRally 2011 Nordic - Build Your Schedule

Keyword
Category:
Track:
Speaker
Date
Level:
 
Page:  of 1  |   
Sessions Found: 13

Relational Division (DEV-300)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 08, 2011, 11:00 AM - 12:00 PM in Event Court
Peter Larsson




BISM Introduction (BI-200)
BI
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 08, 2011, 1:00 PM - 2:00 PM in Uppland
Marco Russo




Programming Patterns with BISM Tabular (BI-301)
BI
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 08, 2011, 2:15 PM - 3:15 PM in Uppland
Alberto Ferrari




How to establish a Service Level Agreement (SLA) (DBA-300)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 08, 2011, 5:00 PM - 6:00 PM in Stockholm
Thomas Grohser




T-SQL : Bad Habits to Kick (DEV-201)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Tuesday, November 08, 2011, 5:00 PM - 6:00 PM in Event Court
Aaron Bertrand




Knowing the Internals, Who Needs SQL Server Anyway? (DBA-500)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 9:00 AM - 10:00 AM in Uppland
Mark S. Rasmussen




Designing High Performance ETL for Data Warehouse, Best Practices and Approaches (BI-304)
BI
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 10:15 AM - 11:15 AM in Event Court
Marcel Franke
Alexei Khalyako




Delivering KPIs with Analysis Services (BI-302)
BI
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 12:45 PM - 1:45 PM in Event Court
Peter Myers




Event-Driven Stream Processing with Microsoft StreamInsight (DEV-202)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 1:45 PM - 2:45 PM in Stockholm
Roman Schindlauer




Data Visualisation: Are You Winning the Red Queen's Race? (BI-100)
BI
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 2:00 PM - 3:00 PM in Event Court
Jen Stirrup




Database hidden disasters and planning against them (DBA-200)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 2:00 PM - 3:00 PM in Uppland
Feodor Georgiev




RoboDBA (DBA-301)
DBA
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 3:15 PM - 4:15 PM in Uppland
Andre Kamman




"Cursors are Evil" (DEV-200)
Developer
Regular Session (60 minutes)
Wednesday, November 09, 2011, 3:15 PM - 4:15 PM in Stockholm
Dave Ballantyne





Page:  of 1  |   
Schedule Builder LinksBuild My Schedule |  View My Schedule
RegisterToAttend Agenda

 

Welcome to PASS SQLRally Nordic 2011!

Presenting Sponsor

HP

Enterprise Sponsors

Acando

Addskills

B3IT

Cornerstone

Fusion-io

Idera

Informator

Quest

SolidQ

SQLSentry

SQL Service

timeXtender

Standard Sponsors

Devart

Red Gate